Ne vjerujte kada Vam kažu da ste došli prerano. Dođite ranije.

USZ-CENTAR ZA SPECIJALISTIČKE SOCIJALNE USLUGE
"ZA MAJKU I DIJETE"
ABA
PRIMJENJENA ANALIZA PONAŠANJA
JEDINA ZDRASTVENO VERIFIKOVANA INTERVENCIJA ZA UČENJE DJECE S POREMEĆAJIMA IZ AUTISTIČNOG SPEKTRA
RANO OTKRIVANJE AUTIZMA KOD DJECE DO 3 GODINE
TRANSDISCIPLINARNI DIJAGNOSTIČKI TIM OCJENJUJE I DIJAGNOSTIFIKUJE POREMEĆAJE IZ AUTISTIČNOG SPEKTRA I DRUGE RAZVOJNE POREMEĆAJE KOD DJECE MLAĐE OD 6 GODINA.
Previous
Next
EARLY INTERVENTION

Early intervention programmes have to be thought out in a way that parents can recognize developmental needs of imperiled children and programmes should be focused on strengthening family capacities in order to fulfill child's developmental needs.

DIJAGNOSTIKA

Nakon prikupljenih podataka o detaljnoj djetetovoj razvojnoj istoriji, djetetovoj porodici, porodičnoj istoriji medicinskih i razvojnih poremećaja i djetetova socijalnog okruženja nudimo tri tipa dijagnostike koja će Vam …

TRENING CENTAR

Unutar naše ustanove djeluje trening centar koji ima posebnu odgovornost za razvoj metoda rada obzirom na vrstu korisnika. Opšti ciljevi su preuzimanje vodeće uloge u razvoju najbolje prakse u pružanju …

INFIRMARY

U sklopu Centra nalazi se moderno opremljena ambulanta

LOGOPEDSKI KABINET

Nakon prikupljenih podataka o detaljnoj djetetovoj razvojnoj istoriji, djetetovoj porodici, porodičnoj istoriji medicinskih i razvojnih poremećaja i djetetova socijalnog okruženja nudimo tri tipa dijagnostike koja će Vam …

TOMATIS, FORBRAIN, NEURO FIT BEK

Tomatis metoda djeluje na plastičnost neuronskih krugova koji su uključeni u dekodiranje i analizu zvukova, kao i na one koji su uključeni u psihomotorni razvoj, ravnotežu, koordinaciju.

DOBRO DOŠLI

USZ Centar za specijalističke socijalne usluge “ZA MAJKU I DIJETE“ funkcioniše kao Centar za ranu intervenciju, u kome je omogućeno usklađivanje tretmanskog rada sa djecom uz timske procjene stanja djece, te međusobnog poređenja istog u svrhu uočavanja napretka i daljeg planiranja tretmanskog rada.

INDIVIDUAL EDUCATIONAL PROGRAM

Nakon što se utvrde djetetove razvojne teškoće, naš tim razvija individualni edukacijsko rehabilitacijski program za dijete i njegovu porodicu (IEP se izrađuje od 3. do 21. godine). Pri razvoju IEP-a, tim mora uzeti u obzir djetetetove jake strane, zabrinutost roditelja za obrazovanje svojeg djeteta, rezultate prve ili najnovije procjene djeteta.

AUTIZAM GOVORI, ČUJETE LI GA ?

Starog Vujadina br.53, Banja Luka
+387 51 490 616
+387 66 180 644

centarzamajkuidijete@gmail.com

JAVITE NAM SE

Ostavite poruku

Žiro račun centra broj: 555-007-00527004-54 Nova Banka AD Banjaluka

Copyright. All rights reserved.Centar za majku i dijete

Sufinansiranje i finansiranje naših usluga možete ostvariti putem Centra za socijalni rad na nivou Republike Srpske.

Obratite se Centru za socijalni rad u Vašoj lokalnoj zajednici sa adekvatnim zahtjevom, kako bi ostvarili pravo na dnevno zbrinjavanje i pružanje specijalističkih usluga.

U „CENTAR ZA MAJKU I DIJETE“ 22 i 23.10.2019. dolazi Dr Tijana Antin Pavlović